Габрово привлича интерес на международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо 2023“

От днес до 17 февруари, за поредна година Община Габрово участва в едно от най-важните събития в календара на туристическата индустрия в България – „Ваканция и СПА Експо 2023“. 39-то издание на най-голямата международна туристическа борса у нас се провежда в Интер Експо център – София, под егидата на Министерството на туризма и предлага на посетителите огромно разнообразие от туристически продукти.

В сътрудничество с културните институти в града и в партньорство с туристическия бранш, Габрово представя основните туристически забележителности и събития от културния календар на Габрово, както и възможностите за настаняване в общината.

Акцент на представянето тази година са дългоочаквани събития като Карнавал Габрово, Узана поляна фест, Международен Панаир на традиционните занаяти, които изразяват характерния за Габрово облик като град на хумора и сатирата, на творческите активности и традиционните занаяти, град със съвременен поглед към културата и екологията и устойчива туристическа идентичност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *