Експертните бизнес форуми на Imoti.net започват от Варна

Осмите Годишни награди на imoti.net ще се проведат в подкрепа на Фондация „Очи на четири лапи“

Стартира поредица от 8 бизнес форума в различни градове от страната, които водещият сайт за обяви на недвижими имоти Imoti.net, част от Investor Media Group, организира и провежда всяка година. Темата, по която експерти в областта на недвижимите имоти ще представят своите аргументи и анализи, ще бъде: „Предизвикателствата пред пазара на имоти – политически, икономически, технологични“.

Експерти от сектора, брокери, инвеститори, строители, архитекти и специалисти от браншови организации и институции ще дадат своето експертно мнение по актуалните въпроси и проблеми пред имотния пазар. Първият форум от поредицата ще се проведе в хотел Graffit Gallery Design, Варна, на 24 февруари, от 14:00 часа.

Дискусиите между доверени имена от сектора ще помогнат на аудиторията да разбере пазарните нюанси при сделките с имоти, както и ще предоставят информация за основни аспекти от икономическия живот в България и в ЕС в началото на 2023 г.

Събитието ще се проведе в два панела, като в първия панел ще се правят анализи на пазара на имоти в съответния регион за изминалия период от годината, а във втория браншовите експерти ще имат възможност да дискутират по темата.

Тази година осмите Годишни награди на Imoti.net ще се проведат в подкрепа на фондация „Очи на четири лапи“ – кучетата асистенти, които се обучават за водачи на слепи хора, асистенти на деца с диабет, аутизъм, деца и възрастни с двигателни проблеми. Домашните любимци все повече присъстват в домовете, като се превръщат в неизменна част от ежедневието и живота на всеки стопанин. Каузата ще бъде част от всички експертни форуми, както и от Годишните награди на Imoti.net.

Пълната програма с датите и участниците в работните срещи ще откриете ТУК.

Бизнес форумите се осъществяват в унисон с цялостната мисия на водещия сайт за недвижими имоти Imoti.net, част от Investor Media Group, да стимулира прозрачното и професионално развитие на имотния бизнес в полза на потребителите. Те са част от програмата на „Годишните награди на Imoti.net“, които през 2023г. се провеждат за осма поредна година и ще отличат най-добрите в сектора на недвижимите имоти за изминалата 2022 година.

Това е единственият национален конкурс, който присъжда престижните награди за постиженията и коректността на компаниите и експертите в недвижимите имоти. Съвсем скоро стартира кандидатстването в конкурса, а официалната церемония по награждаване на победителите от него ще се проведе на 17 май, в Интер Експо център, София.

Генерален партньор на „Годишни награди на Imoti.net“ е Пощенска банка. Основен партньор е Националната асоциация на строителните предприемачи.

Институционални партньори са Български Съвет за Устойчиво Развитие, Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Университетът за национално и световно стопанство (УНСС), PropTech Bulgaria, Френско-българска търговска и индустриална камара.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Bulgaria ON AIR, Money.bg, сп. BusinessGlobal, Градът Медия Груп, вeстник „Строител“и Stolica.bg.

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *