Йоанна-Изабелла Върбанова влиза в ролята на Феята от захарницата

Актрисата Йоанна-Изабелла Върбанова, която стана любимка на тийнейджърите след участието й в първия уеб сериал „Не така, брат“, а зрителите я заобичаха след успешните й роли в тв сериалите „Скъпи наследници“ (БиТиВи) и „С река на сърцето“ (Нова), и която от три години е част от трупата на Театър „София“, усилено репетира с колегите си. В ход е подготовката на най-новата премиерна продукция – детското заглавие „Феята от захарницата“. Йоанна-Изабелла ще се превъплъти в чудната приказна захарна фея Ванилия, научи ДУМА от НюзБГ репортер.

На сцената ще й партнират Мартин Петков, Мила Банчева, Николай Върбанов, Юлиан Малинов, Елеонора Иванова и Николай Димитров. Режисьорка е Елза Лалева, сценография и костюми – Петя Караджова, а оригиналните песни и музикалната картина са на Мира Искърова.

Премиерите са на 18 и 19 февруари от 11 ч. на сцената на „Сълза и смях“, на която гостува Театър „София“.

Ще има насрочени много и извънредни дати за спектаклите поради огромния интерес към сценичната версия на хитовата книга на авторката Катя Антонова. Обмисля се и национално турне на детския спектакъл, който малчуганите очакват със затаен дъх.

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *