Какви са предизвикателствата пред пазара на имоти – в първия за годината бизнес форум на Imoti.net

Препоръчан материал от партньор на investor.bg

Представители на имотния бранш и бизнеса ще имат възможност да анализират и обсъдят „Предизвикателствата пред пазара на имоти – политически, икономически, технологични“ по време на първия за годината бизнес форум, който водещият сайт за обяви за недвижими имоти Imoti.net , част от Investor Media Group, организира на 24 февруари в хотел Graffit Gallery Design, Варна, от 14:00 часа.

Тази година бизнес форумите, част от Годишните награди на imoti.net, ще се проведат в подкрепа на фондация „Очи на четири лапи“, като аудиторията във Варна също ще има възможност да се включи в инициативата при интерес от тяхна страна. Модератор на форума ще бъде Снежана Стойчева, управител на Imoti.net. 

По време на първия бизнес форум в морската столица анализ на пазара на жилищни имоти във Варна и региона ще направи експертът в имотния бранш Елена Парова от агенция за недвижими имоти „Явлена“ във Варна. С обзор на новото строителство в региона в бизнес форума ще се включи инженер Борислав Точевски от Националната асоциация на строителните предприемачи.

Повече за жилищното кредитиране и какви са предизвикателствата и възможностите през 2023 г. пред варненската аудитория ще разкаже Даниела Иванова – началник на отдел „Ключови партньорства и пейрол бизнес“ в Пощенска банка.

На 24 февруари, по време на първия за годината бизнес форум на водещия сайт за недвижими имоти, Теодора Калчева ще представи важни функционалности в Imoti.net, а веднага след това представители на фондация „Четири лапи“ ще разкажат повече за инициативата и кучетата – асистенти, които се обучават за водачи на слепи хора, асистенти на деца с диабет, аутизъм, деца и възрастни с двигателни проблеми.

Форумът във Варна ще завърши с експертна дискусия отново на тема „Предизвикателствата пред пазара на имоти – политически, икономически, технологични“, в която ще се включат специалисти в имотния бранш, банкери, икономисти, брокери и строителни предприемачи.

Скоро след първия форум във Варна екипът на Imoti.net ще продължи да представя и информира обществото и бизнеса за актуалните новини в имотната среда и пазар в още шест града от страната. Следващите спирки на сайта за обяви за недвижими имоти ще са в София на 6 март и в Пловдив на 13 март. Пълната програма с датите и участниците в експертните срещи ще откриете ТУК.

Бизнес дискусиите се осъществяват в унисон с цялостната мисия на водещия сайт за недвижими имоти Imoti.net, част от Investor Media Group, да стимулира прозрачното и професионално развитие на имотния бизнес в полза на потребителите. Те са част от програмата на „Годишните награди на Imoti.net“, които през 2023 г. ще се проведат за осма поредна година и ще отличат най-добрите в сектора на недвижимите имоти за изминалата 2022 година.

Генерален партньор на „Годишни награди на Imoti.net“ е Пощенска банка. Основен партньор е Националната асоциация на строителните предприемачи. 

Институционални партньори са Български Съвет за Устойчиво Развитие, Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и световно стопанство (УНСС), PropTech Bulgaria, Френско-българска търговска и индустриална камара.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Bulgaria ON AIR, Money.bg, сп. BusinessGlobal, Градът Медия Груп, вeстник „Строител“и Stolica.bg

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *