Майка и дъщеря Паричкови жънат успех след успех

В Бургас се проведе престижният конкурс BURGAS BUSINESS AWARDS. Бяха наградени най-успешните, най-иновативните и най-добре развиващите се компании в различните сектори от Бургаски регион.

В категория „Студия за интериорен дизайн 2022г „Анелия Паричкова, представляваща „Come in Design Studio” беше класирана в Топ 3 в този бранш. Младата и амбициозна дама успя да се наложи в тази сфера само за една година. С много усилия и непрестанен труд, фирмата й реализира до най-малкия детайл всеки един 3Д проект, който клиента си е пожелал. Със замах успя да отвее конкуренцията и да стигне нивото на известни интериорни дизайнери, които с години се занимават с това.

Анелия Паричкова е името, което през следващите години често ще се споменава. Инвеститори не спират да я търсят за реализация на проектите им и дори има вече такива в чужбина. Родом от Бургас, тя е наследила спортния хъс и отговорност от майка си Добрина Паричкова, която е 14 кратен шампион на България и световно признат треньор по спортни танци.

Добрина Паричкова ръководи танцова школа Клуб по спортни танци „Паричкова Денс – Тийм“.Школата й стартира едва преди няколко месеца и вече има групи с деца и състезателни двойки. Предстои й също така започването на нов проект, фокусиран към любителите на танца в по-напреднала възраст.

За първа година в групата на Младежи нейна танцова двойка достигат до 30 място в световната ранглиста. Мила Пашова и Иван Дочев са най-добре представилата се българска двойка за изминалата година. Именно те бяха поканени да танцуват английски валс и танго на престижното събитие BURGAS BUSINESS AWARDS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *