Най-успешната мисис България с приказен ЧРД в Люксембург

Преди време я засякоха в прегръдките на Джокович 
 
Една от най-успешните носителки на корони у нас – мисис България   Ана Иванова, с  18-годишна кариера в кметството в Монако и в съда в Люксембург, усилено крие връзката си с един от най-желаните мъже, коментират близките й.
В профила си в социалните мрежи тя не споделя снимки с него, а само поства загадъчни публикации, а визията й е все по-впечатляваща. 
Заради приказната любов тя отново живее и работи в Люксембург, въпреки че преди време бе решила да се върне на родна земя и да даде  европейския си опит и образование, които има на  държавната ни администрация . Но, уви! Шуробаджанащината в българската администрация я прогони отново. 
Дни след празника на влюбените – 14 февруари, брюнетката ще отпразнува и полуюбилей, а близките й с нетърпение очакват тя да покаже вече господаря на сърцето си, който стана причина да напусне родния си град Варна.
  Преди време Ана Иванова нашумя с флирта си със световния № 1 в тениса Новак Джокович, когато бяха засечени в ресторант на  Френската ривиера.

Двамата обядвали заедно в любимия ресторант на Ана.  Тогава тя призна, че Джокович може и да е от любимите й спортисти, но на тенис турнира от сериите „Мастърс“ в Монако тя стиска палци за Григор Димитров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *