Проф. Димитров награди служители на УНСС

Ректорът проф. д-р Димитър Димитров награди служители на университета за активната им работа и адекватната реакция за предотвратяване на инциденти по време на разразила се буря с ураганен вятър на 18 януари 2023 г.
Ректорът връчи юбилейна монета „100 години УНСС“ на  инж. Юлиян Прилепски, директор на дирекция „Управление на собствеността“ и Даниел Аврамов, в.и.д. ръководител сектор „Условия на труд и безопасност“.

По време на бурята парчета ламарина са летели застрашително около сградата и ул. „Димитър Стефанов“ в съседство. Инж. Юлиян Прилепски и Даниел Аврамов своевременно предприемат действия за обезопасяване на опасния периметър – поставят ограждения и дежурни екипи докато продължава ураганния вятър.

„За мен е чест и удоволствие да ви връча тези награди в знак на признание за вашата активна работа и усилия за опазване живота и здравето на нашите преподаватели, служители и студенти, както и на всички хора, които в този момент са били в района на УНСС и на улицата пред университета. Благодаря ви!“, каза проф. д-р Димитър Димитров при връчване на наградите.

Връчването на наградите се състоя на Ректорски съвет, на който присъстваха още проф. д-р Матилда Александрова-Бошнакова, зам.-ректор по учебната дейност, доц. д-р Михаил Мусов, зам.-ректор по научноизследователска дейност и международно сътрудничество, проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики, доц. д-р Росен Кирилов, зам.-ректор по дигитализация и киберсигурност, д.ик.н. Кирил Стойчев, помощник-ректор, Ангел Стойков, председател на Студентския съвет при УНСС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *