Пътят на успеха минава през УНСС

Консултативният съвет за кандидатстудентската кампания проведе заседание, на което бяха обсъдени предстоящите срещи със средношколците в страната, подходи при посещението в училищата, откритите лекции и професионални консултации, които ще бъдат включени в кампанията тази година.

Ректорът проф. д-р Димитър Димитров, който е и председател на Консултативния съвет, представи  сертификат от Патентното ведомство, издаден на университета за слогана „Пътят на успеха минава през УНСС“.

Автор на фразата е проф. д-р Даниела Фесчиян, председател на Контролния съвет на университета и на Асоциацията на икономическите училища в България (АИУБ). Изразът ще бъде водещо послание в кампаниите на УНСС, както и в дните на отворени врати, които университетът ще организира в различни градове на страната в рамките на кандидат студентската кампания „#ИзбирамУНСС“ 2023/2024.

На срещата на консултативния съвет бяха докладвани и дигиталните новости в кампанията. Освен онлайн подаване на документи, се създава единна информационна система. Всеки кандидат-студент, попълнил специално разработената анкета, ще има автоматичен достъп до системата и ще получава електронно напомняне за всички важни за кандидат-студентите срокове и дати.

„Ценя всички индивидуални усилия за издигане авторитета и престижа на Университета за национално и световно стопанство. Да съдействаме на младите хора да направят най-добрия за себе си житейски избор трябва да е мисия на всеки един преподавател, катедра и факултет, разбира се и на администрацията“, каза проф. Димитров.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *