В Бургас чакат шейховете! 3 млн. евро за апартамент

Апартамент „на тапа“ за внушителната сума от 3 млн. евро е най-скъпото предложение на имотния пазар в Бургас, показа проверка, цитирана от Флагман.бг.

Жилището е на страхотна локация – сграда „Флора Панорама“, която е една от най-красивите не само в Бургас, но и в Югоизточна България.

724-те кв. метра са на едно ниво на един от последните етажи, откъдето се отваря приказна панорама към целия град. От обявата става ясно, че многостайното жилище е с просторни стаи с френски прозорци.

Има широко антре, коридор, мастър спалня с фронтален изглед към морето, преходна гардеробна и баня, отново с гледка „море“.

В западната част има две по-малки спални със собствени санитарни възли. Една от тях е с работен кът, а другата с дрешник.

Жилището е с няколко сервизни помещения, голяма гардеробна, както и две огромни тераси. От всекидневната се излиза към голяма зимна градина със стъклен покрив, а от основната кухня – към лятната такава, отново направена със стъклен.

Предвидено е озеленяване, а кашпите са облечени с врачански варовик с класически орнаменти. Те са директно свързани с капковото напояване и осветление.

Голямата тераса, на която се излиза от хола, е с морска панорама и възможност да се монтира шатра. Има и две статуи на свинкс в розов мрамор.

Изгредане а охладителна и отоплителна система Дайкин с монтирани въздуховоди в таваните. В баните и коридорите е предвидено подово отопление.  Към апартамента има и 4 паркоместа в подземния паркинг.

Обзавеждането му със сигурност ще глътне поне още 1 млн. евро.

Цената е без аналог на пазара – около 5 хил. евро на кв. метър, но и няма друго жилище от подобен висок клас, разкриха брокери. В същата тази сграда на вторичния пазар се продават още няколко апартамента за по 3 хил. евро кв. м.

Бихте ли дали 3 млн. евро за жилище в Бургас, макар и супер луксозно? Цели имения се продават на тази цена в Испания, Гърция, Италия или малък остров в Средиземно море, пише Блиц

 

 

 standartnews.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *