Дипломати, професори и звезди откриха събитийния сезон в София

Над 100 специални гости, сред които консулът на Кралство Йордания в България д-р Хасан Бармауи, проф. Радосвет Горнев, проф. Андрей Чорбанов, адвокат Христо Расташки, любимецът на публиката Георги Низамов, певиците Диана Дафова и Цвети Радойчева, тв водещата Мариана Векилска и топ журналисти откриха събитийната година на агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION в новооткрития столичен клуб GRAVITY.

Сред гостите бяха дизайнерката на престижния конкурс Мис България – Гергана Апостолова, бизнесдамите Станка Калева, Емилия Стефчова, Силвия Николова, генерал Красимир Занев, Мистър Канген Панайот Киров и други.
И през 2023 годин PR-агенцията продължава да представя най-добрите практики в бизнеса, туризма и медицината както в България, така и на Балканите.
През 2022 г. съдружниците на PR агенцията – Дончо Георгиев и Патриция Кирилова, станаха учредители на Женския Експертен Съвет към Общобългарския парламент и към Организацията на Обединените Българи. В партньорство с международните български организации екипът подготвя първите международни награди за жени-лидери и експерти през март 2023 г.
Събитийният сезон на VIP COMMUNICATION ще стартира през март с жените-експерти, а церемонията Balkan BUSINESS AWARDS 2023 ще се проведе в края на април. Тя ще отличи най-значимите постижения на компаниите и общините, които допринасят за развитието на икономиката в региона и инвестират в бъдещето на Балканите.
Традиционната празнична томбола в разгара на вечерта изненада гостите с подаръци от водата за здраве и красота КАНГЕН, козметични дарове от РЕФАН, бутикови бутилки българско вино, както и подаръчни ваучери от P.S. Beauty Studio в София – фейслифтинг и намаляване на теглото с Криолиполиза.
Организацията на Обединените Българи, съвместно със Салон Журналист към СБЖ, връчи отличие за Родолюбиви каузи „Будител на годината“ на управляващите съдружници на агенцията – Патриция Кирилова и Дончо Георгиев. Военни организации отличиха агенцията с почетен плакет „Шипка“ за популяризиране на вековната ни история сред подрастващото поколение.
РR-агенция ВИП Комюникейшън продължава дарителската кампания за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. През 2018 г. агенцията спонсорира Училищния парламент към професионална гимназия „А.С. Попов“ за създаване на филма „Искам да остана в България.
И през изминалата година екипът на PR получи признание за работата си в посока сътрудничество и добри отношения на Балканите във всички области. По този повод председателят на македонската туристическата камара към Съюза на стопанските камари – г-н Аркан Керим, който е един от водещите авторитети в туризма на Балканите обяви новината, че Патриция Кирилова ще получи почетно звание на официална церемония в Скопие в началото на 2023 г.
„Като председател на Туристическата Камара към Съюза на Стопанските камари номинирам Патриция за амбасадор на македонския туризъм в Република България“, каза пред гостите на Балканските туристически награди той.
Партньори на събитията на агенцията са козметичният гигант РЕФАН, вдъхновеното от траките вино на водещата изба Edoardo Miroglio, лидерът в печата ФРЕШ Принт, бутик Kiara Fashion с дизайнер Гергана Апостолова и др.
                                                    Снимки  GRAVITY Bar

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *