Кралицата на сигурността Васка Пенкова с престижна номинация

Тя е сред фаворитите  международния форум  Women Leaders Awards 2023
 
Най-успешните жени-лидери в бизнеса, в местната власт и в дипломацията ще бъдат отличени от международният женски форум Women Leaders Awards 2023, който ще представи добрите примери за женско лидерство.

Събитието е вдъхновено от основните ценности на Европейския съюз. Гала финалът ще се проведе на 10.03. 2023 г. в балната зала на 5-звездния Hyatt Regency Sofia.
Сред финалистите е бизнесдамата Васка Пенкова, собственик на Агенция за сигурност “Скорпио”, която отпразнува 30 годишен професионален юбилей, е безспорен лидер в областта на сигурността. 

Компанията е получила признание и извън границите ни с много престижни международни награди за качеството, управлението и устойчивото развитие.
Агенцията е създадена на 1 август 1991 г. и е една от първите частни охранителни фирми в България.
Притежава безупречна репутация, висок професионализъм, качество, коректност и лоялност, обществена признателност и ангажираност.
Развитието и успеха на Агенция за сигурност СКОРПИО ООД се дължат на стратегията на г-жа Васка Пенкова (собственик и управител):
Васка Пенкова е учредител на Националната асоциация на фирмите за търговска сигурност и охрана (НАФТСО), най-авторитетната професионална организация в индустрията за сигурност в България и 7 мандата активен член на Управителния съвет.

Член е на комитета по “Критична инфраструктура” на CoESS – Конфедерация на европейските частни услуги за сигурност, член на Съюза за стопанска инициатива и Камарата на строителите в България. Майка е на две деца, образовани в чужбина и завърнали се да работят в България.
Линк към събитието: 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *