Хубав филм LG домашно кино-формула за страхотен Свети Валентин

/КРОСС/ Един от най-нежните празници бързо заема място в мислите ни и влюбените започват да търсят изненади, подаръци, активности, с които да зарадват половинката си на Свети Валентин. Изискани вечери, червени рози и кутии бутикови бонбони са традиционните подаръци в този ден, но един от най-добрите начини да прекарате Свети Валентин си остава романтична вечер в уюта на собствения дом. Вкусното хапване е задължително – за някои ще е по-специално меню, а други двойки ще се забавляват повече с пица или бургери, гледайки нещо развеселяващо.

Подходящият филм обаче е елемент, който може да допълни вечерта с настроение, романтика, а защо не е и смях? А за да бъде усещането максимално близо до това в киното, можете да превърнете лесно хола си в домашен салон с помощта на първокласните LG OLED телевизори и системи за домашно кино. Защото качествената картина и реалистичен звук са ключови изисквания, за да може филмът да ви пренесе през всички емоции, които режисьорите му са предвидили. В духа на идващия празник, LG подготвиха кратка класация на любими и не толкова типични за Свети Валентин филми от портфолиото на своя стриминг партньор HBO Max1, които обаче перфектно ще допълнят романтичната вечеря у дома, но и не само – сигурни сме, че с хубав филм, чаша вино и специално внимание, ще направите всеки ден празник.

„Изгубеният град“ (The Lost City)

Започваме с един филм, който не е нито типичния романтичен филм, нито типичния приключенски екшън. Но определно има много смях и много ненатрапчив романтизъм. Във филма се разказва за перипетиите на известна авторка на романтични приключенски романи (Сандра Бълок в ролята на Лорета Сейдж) и нейния модел за корицата на поредицата й (Чанинг Тейтъм в ролята на Алън), когато откровено странен милиардер (Даниел Радклиф в ролята на Феърфакс) решава да я отвлече, вярвайки, че тя е ключът към откриването на древно съкровище. На пръв прочит нищо изненадващо в сюжета на филма. Но това, което го различава от другите в тази категория е това, че нито се взима твърде насериозно, нито се опитва да бъде като тях. Сюжетът е изпълнен със скечове, абсурдни ситуации и лека пародия и сме сигурни, че ще изпълни вечерта с много настроение и смях.

„Помен по еврейски“ (Shiva Baby)

Това определно може да се нарече инди-филм с фокус върху черния хумор. Той е дебютният филм на Ема Силегман, който се фокусира върху живота на Даниел (изиграна от Рейчъл Сенот), изследван през призмата на неудобни въпроси, лоши решения и един еврейски помен. Критиците почти единодушно го определят за безобразно смешен, забавно неловък, неудобен и незабравим. Филмът е малко безочлив, но несъмнено е впечатляващ със способността си да накара зрителя да се постави в обувките на главната героиня и неудобните ситуации, пред които е изправена – съчувствайки й, съдейки я и дори изпитвайки вторично неудобство от случващото се на екрана. Определено филм за любителите на по-различното и новаторско кино.

„Лакрицова пица“ (Licorice Pizza)

Номинираният за три Оскара „Лакрицова пица“ проследява историята на двама младежи, които порастват заедно, и се фокусира върху това, колко определящо за същността ни може да е първото влюбване. Най-романтичнит от селекцията, този филм е любовната история на 15-годишно момче, което се влюбва в 25-годишна жена и перипетиите, през които тази трудна връзка преминава. Докато и двамата се опитват едновременно да оправдаят и забравят чувствата си един към друг, филмът пренася зрителя в епохата на 70-те години, която Пол Томас Андерсон обрисува с лекота, така че атмосферата й да завладее изживяването напълно. Филмът успешно редува абсурден хумур с нежна романтика, държейки зрителя в непрекъснато неведение за посоката, в която ще се развие – чак до самия финал. А, когато свърши ще имате нужда от няколко минути, в които да го осмислите и осъзнаете, излизайки от нежното му заклинание.

Независимо кой от трите стила филми изберете, гарантираме, че вечерта ще е изпълнена с много емоции и чувства особено когато за зрителското изживяване се грижат революционните технологии на LG за забавление у дома. Последните им модели OLED телевизори са най-модерните досега, като обещават по-голяма яркост и точност на цветовете, както и впечатляваща чистота на детайла, благодарение на прецизната работа на LG OLED evo технологията и новия процесор α9 AI Processor Gen6. С изключително качество на картината и подобрена webOS платформа с разширен набор от интелигентни функции и услуги, моделите OLED телевизори на компанията усъвършенстват зрителското изживяване така, както само LG OLED може.

Това означава, че изживяването у дома наистина ще се доближи максимално до изживяването в кино, като потребителите на LG могат да се насладят на реалистични цветове и впечатляващ звук – така, както режисьорите са предвидили филмът да бъде изживян. Нека не забравяме и функцията FILMMAKER MODE, чрез която потребителят може да върне режисьорките настройки на филма. 4К и 8К телевизорите на LG след 2020 година, включително LG OLED, съдържат важния режим в набора си от функции, а комбинацията на режима за гледане заедно с по-богатите, чисти и наситени цветове и зашеметяващото качество на картината, които телевизорите на LG предоставят, потребителите могат да се подготвят да разширят хоризонтите си с най-съвременното зрителско изживяване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *