Кристина Димитрова и Орлин Горанов пяха в Музей-галерия „Анел“

На връх романтичния празник „Св. Валентин“ и традиционния „Трифон Зарезан“ беше организиран концерт  в Музей-галерия „Анел“ в София на Кристина Димитрова и Орлин Горанов под надслов „Какво не бих ти дал…“. Събитието беше открито лично от Ангел Симеонов, който прочете стихотворението си „Какво не бих ти дал…“.

Присъстващите повече от 100 почитатели на този неостаряващ дует дойдоха тук не само да се насладят на изисканото меню и на техните хитове, но и бяха в ролята на дарители.

Ангел Симеонов

„Стрелките се гонят“, „Аз и ти“, „Светът е за двама“, „Дихание“, „Да започнем отначало“, както и нови песни по стихове на Ангел Симеонов и музика на Росалин Наков накараха присъстващите да пеят и танцуват с чаровните изпълнители.

Само преди седмица в залата на Музей-галерия „Анел“ беше открита изложбата „Тя, Жената“ с графики и живопис на изтъкнатите наши художници Николай Янакиев, Ивайло Мирчев, Вихрони Попнеделев, Валентин Старчев и Марко Марков. Именно картини от експозицията бяха закупени с благородна кауза – част от сумата да бъде предоставена на „Детска неврохирургия“, УМПАЛСМ „Н. И. Пирогов“, за закупуване на микрохирургичен инструментариум. В залата присъстваха и благодариха на дарителите д-р Валентин Димитров – изпълнителен директор, и проф. д-р Николай Габровски – зам.-изпълнителен директор на „Н. И. Пирогов“. Сред най-щедрите дарители беше арх. Весела Мирянова – изпълнителен директор и мажоритарен собственик на строително-инвестиционната компания Артекс Инженеринг АД, която закупи три творби на Николай Янакиев.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *