Костадинов: Паметника на Съветската армия ще го браним, ако днес фашистите решат да го премахнат

/КРОСС/ Днес е денят, в който Столичния общински съвет трябва да гласува премахването на Паметника на Съветската армия. Ние от „Възраждане“ многократно сме заявявали, че премахването на паметника, който представлява един от символите на победата над фашизма, на практика означава победа на фашизма. Това коментира във видео, публикувано във Фейсбук лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Днес фашизмът в България се възражда, само че този път под маската на евроатлантизма. Съвременните български фашисти са евроатлантиците – хората, които искат да направят ревизия на историята. Ревизия на историята, в която те съжаляват, че Хитлер е загубил Втората Световна война, ревизия на историята, в която те обясняват, че всъщност Втората Световна война е била спечелена само от САЩ и Великобритания, които когато завземат територии в Западна Европа, не са окупатори, а освободители. А Съветската армия, когато прави същото нещо в Източна Европа, не е освободител, а е окупатор, коментира още Костадин Костадинов.

Няма смисъл да влизаме в исторически дебат, защото просто е безсмислено с безписмени, безкнижовни, неграмотни съвременни фашисти, няма смисъл да се спори и да се говори. Фашистите разбират само и единствено езика на силата, те разбират само и единствено аргумента на юмрука, каза още лидерът на „Възраждане“.

Затова днес ви призовавам, всеки един от вас, който има възможност, нека да дойде пред Столичната община, за да изразите своето мнение.

Паметника на Съветската армия ще го браним, ако днес фашистите решат да го премахнат. Аз мога да кажа ясно и категорично – „Възраждане“ това нещо няма да го допусне. Ако някой от съвременните розови фашисти си мисли, че ще успее да го постигне това нещо, жестоко се лъже. Ще изкараме българския народ и няма да допуснем това да стане. Ако съвременните фашисти си мислят, че те притежават монопола на властта, много се лъжат, защото ние притежаваме демократичното право на избор. Огромната част от българските граждани не желаят това нещо да стане, каза още Костадин Костадинов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *