Костадин Костадинов: Ако аз управлявах страната, веднага щях да изгоня посланиците, които се месят във вътрешните работи на страната ни

/КРОСС/  „Единствената мярка в борбата с инфлацията и спекулата с цените на хранителните стоки, е да развием собствено производство на храни. В момента 80% от храните в магазините са внос – как да им намалим цените, сред като не ги произвеждаме? Какво се случи обаче, когато единствената българска държавна фирма започна да произвежда храна (мляко, сирене, масло и кашкавал) с цена 30% по-ниска от вносните, и същевременно много по-качествена от западноевропейските боклуци?

Буквално на следващият ден шефа на „Ел Би Булгарикум“ беше уволнен. Причината е настояването на посланиците на Германия и Австрия, които на специална среща с министъра на икономиката са поискали той да бъде премахнат, защото така застрашава монополното положение на чуждите вериги, които са почти 100% собственост на тези две държави.

Уважаеми сънародници, България е колония, и единствената организирана сила в страната, която може да върне свободата и независимостта на Родината, е Възраждане. Ако аз управлявах страната, веднага след тази среща щях да изгоня от България тези посланици заради недопустимото им вмешателство във вътрешните ни работи. Само Възраждане може да гарантира сигурност, мир и високи доходи на населението на България. Изборът на 2 април е ваш. Аз моят съм го направил отдавна.

Избери свободата! Избери Възраждане!“, написа Костадин Костадинов във своята страница в социалната мрежа Фейсбук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *