Радостин Василев: Не мога да простя предателството на Слави Трифонов спрямо българския народ

/КРОСС/ Коалицията „Продължаваме промяната“ – „Демократична България“ дава надежда след няколко неуспешни парламента и след едно свалено правителство без вина за стабилно управление. Реформаторските сили в пълната им сила се обединяват с една цел – да спечелят убедително. Това каза Радостин Василев от „Продължаваме промяната“ – „Демократична България“ в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ.

Коалицията по думите му функционира добре. „Нормално е да има недоволни, сърдити, но в крайна сметка е бъдещото развитие на България“, коментира той.

По думите му основната политика на ГЕРБ е да вкарва страх в хората от бъдещето.

Василев заяви, че не може да прости предателството на Слави Трифонов спрямо българския народ. „Бях вложил много вяра в неговия проект. Истината е, че всичко, което съм постигнал в проекта „Има такъв народ“, не съм го постигнал, защото г-н Трифонов ми е помогнал, а заради моите знания и умения. Съюзявайки се с мафията за пореден път, защитава в момента едни ъндърграунд субекти, които ни притесняват в Плевен и не можем да водим нормална кампания. Истина е, че никой вече не обръща внимание на г-н Трифонов“, коментира той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *