Бояна Шарлопова е фаворит за престижни лидерски награди

Връчват Women Leaders Awards  на 10 март в София
Като безспорен лидер в развитието на туризма у нас Бояна Шарлопова получи високите оценки на журито за златните статуетки на  международния женски форум Women Leaders Awards 2023,   съобщава    агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън. 
Бизнесдамата е собственик и мениджър на първата хотелиерска верига в България – Шарлопов Груп, която вече 25 години създава и развива стандарти в българския туризъм.
Най-успешните жени-лидери в бизнеса, в местната власт, в дипломацията и в културата ще бъдат отличени от ц еремонията, организирана от Global Industrial Leaders.  Тя ще се проведе на 10.03. 2023 г. в балната зала на 5-звездния Hyatt Regency Sofia.

Последните 5 години г-жа Шарлопова умело ръководи и развива компанията, чиито създател е съпругът й Стефан Шарлопов. Семейният бранд управлява компании с различна дейност – хотелиерство и ресторантьорство, продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, а отскоро и изграждане на фотоволтаични системи за производство на зелена енергия.
Портфолиото от хотели включва емблематичното за Шарлопов ваканционно селище “Созополис”, петзвездния Парк хотел Пирин в гр. Сандански, царствения Гранд хотел Янтра във Велико Търново, четиризвездния Гранд хотел Мургавец в зимната ни перла Пампорово и СПА хотел Девин.
През последните няколко години Бояна Шарлопова активно изучава и развива интересите и образованието си по Психология и Психотерапия, които реализира в своята терапевтична практика и на които разчита в бизнеса си, в който основна роля има човешкия фактор.
Работата й е динамична и всеки ден я среща с различни хора и интересни предизвикателства. Натрупаният опит, добрата интуиция и увереност я правят успешен лидер, който знае как да планира и постига бъдещите си бизнес цели и успехи, който не спира да се учи и да се развива.
Това, което я мотивира и вдъхновява, е началото на всеки нов ден и с него – всички нови възможности, нови уроци и идеи, срещи с интересни хора, любими мигове със семейство и приятели.

 Генералният спонсор на събитието – лидерът в   производството на хотелска козметика и на миещи  препарати –   фирма „Перилис Трейдинг“, ще изненада гостите с уникални подаръци от серията  иновативни почистващи продукти с полезни бактерии.
Партньор на събитието е  Порше Интер Ауто БГ.