„Забраненото ШОУ на Рачков“ отново на турне

„Забраненото ШОУ на Рачков“ ще бъде отново на турне през 2023 г. Пет града в страната ще посрещнат Димитър Рачков, научи ДУМА от Татяна Павлова, Артвент. Представленията са на 27 август в Летния театър в Бургас, на 28 август в Летния театър във Варна, на 16 септември в Летния театър в Пловдив, на 17 септември в Летния театър в Стара Загора, на 5 октомври в зала 1 на НДК в София.

На живо Димитър Рачков ще отвори всяко чекмедже в „кухнята“ на телевизията и ще извади от него всяка подробност от живота „зад камера“. Публиката ще разбере как се правят новините, лъжат ли рекламите, какво работи продуцентът, свършват ли някога сапунените сериали… И всичко това – подправено с неповторимото му чувство за хумор. Това е и първото телевизионно шоу, извън рамките на малкия екран, което разкрива смешната страна на продукциите, водещи вечна борба за рейтинг.

Миналата година „Забраненото ШОУ на Рачков“ предложи забавление за цялото семейство за хиляди зрители на живо в страната, стигна и до Лондон. Екипът и тази година е подготвил интересни и вълнуващи гости, както и много изненади за публиката.

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *