Заведенията в България са пълни напук на кризата и инфлацията

/КРОСС/ Ресторантите в Северозапада също се пръскат по шевовете Нова тенденция у нас. Оказва се, че въпреки повишението на цените на хранителните продукти, сметките и инфлацията, българинът пълни ресторантите и харчи като за последно, съобщава Нова Тв. Ресторантьори разказват, че след COVID пандемията отчитат бум на посещенията, а някои от заведенията са резервирани поне за седмица напред.

Явлението не се забелязва само в столицата, а и в по-малките градове. С пълни ресторанти се хвалят дори и в Северозапада. Вечеря за двама може да излезе между 70 и 150 лв., но резервациите не спират да валят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *