Доктор събра рекорден брой преференции в Смолян

Д-р Красимир Събев, водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС, отново събра рекорден брой преференции на изборите за 49-то НС. Той ще бъде депутат за четвърти път.

3203-ма родопчани са отбелязали д-р Красимир Събев в преференциален вот, или 425-ма повече от изборите през месец ноември м.г. През Фейсбук профила си той благодари на всички родопчани, които са гласували:

„И заявиха категорично, че искат отново стабилно правителство за страната ни. Успях да спечеля личното доверие на 3203 души – и тук вече ми е трудно да говоря…

Не знам дали можете да си представите какво означава за мен толкова много хора не само да те познават, но и да ти се доверят да ги представляваш. Отговорността ми към вас е огромна, но съм горд, че сте се убедили, че държа на думата си и ще бъда винаги до вас! Без всички вас нямаше да съм същият“.

Д-р Събев уверява, че ще даде всичко от себе си, за да запази доверието на избирателите и че телефонният му номер остава непроменен.

Резултатите от изборите в Смолянска област посочват, че 11 677 родопчани са подкрепили ГЕРБ-СДС, коалицията е увеличила доверието си с 1418 гласа. Втора е партия ДПС, подкрепена от 9892-ма избирателя, ПП-ДБ – 8028, БСП – 3694, а „Възраждане“ е спечелила доверието на 3116 родопчани, пише Блиц.

 standartnews.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *