Костадинов: „Възраждане“ е заплаха за националните предатели

„Възраждане“ е заплаха за националните предатели, чуждите агенти, корумпираните компрадори и виновниците за системно извършваното в десетилетия заличаване и деградиране на българската държава, целящо да превърне българския народ, един от най-старите народи в света, в аморфна маса без национално самосъзнание, годен само да бъде донор на своите господари извън страната. Това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов по време на първото заседание на 49-ото НС.

„Обръщам се само и единствено към своите сънародници, защото както винаги всички в тази зала, независимо от временно дадените ни власт, постове и позиции, трябва да бъдем преди всичко само едно – българи. Изминаха 10 дни от както изборите приключиха – време предостатъчно за оценка на това, което се случи, и за създаване на планове за това, което предстои. Време, което обаче се оказа крайно недостатъчно за медийната вакханалия, разгоряла се след 2 април. Знайни и незнайни анализатори, политолози, политици, социолози, наблюдатели и други редови доносници на американското посолство се отдадоха на разюздана и невъздържана кампания срещу 358 000 българи – те бяха наречени неграмотници, прости хора, неуспели в живота, некадърници, фашисти, невежи, заблудени, плебеи и какво ли още не. А тези 380 000 българи, сред които съм и аз, искаме само едно – да живеем достойно в свободна и независима държава. Това обаче за някои беше определено и наречено като заплаха. Да, „Възраждане“ е заплаха за националните предатели, чуждите агенти, корумпираните компрадори и виновниците за системно извършването в десетилетия заличаване и деградиране на българската държава, целящо да превърне българския народ, един от най-старите народи в света, в аморфна маса без национално самосъзнание, годен само да бъде донор на своите господари извън страната. Защото как иначе да наречем държава, която изнася златото, храната и младите си хора, а в замяна внася боклук – нарича се колония“, категоричен е Костадинов.

„Най-наглото в цялата ситуация не е това – най-наглото е, че за последните 5 години от 2017 г. насам правителството на САЩ е похарчило почти 100 млн. лв. за насаждане на антируска и проамериканска пропаганда в България, като за целта тези пари са дадени на медии и така наречени граждански организации, създаващи исканата от поръчителите от Вашингтон подходяща медийна информационна среда в нашата родина. И сега тези платени от чужда държава чужди агенти наричат нас, свободните 358 000 българи, с поредица от обидни прозвища и епитети. Уважаеми сънародници, тези чужди агенти искат нас да ни няма, но не нас „Възраждане“, не нас 358 000 българи, избрали свободата, а целия български народ. Защото ние българите осъзнаваме вече вечната истина, че може да лъжеш целия народ за известно време, може да лъжеш част от народа през цялото време, но не може да лъжеш целия народ през цялото време. И тъй като ние българите вече проглеждаме за истината, тези, които ни люлеят в робската люлка, искат нас да ни няма. Само че ние сме тук и ще ставаме все повече, а НС тепърва ще придобива все по-изявен български облик“, допълни той.

 

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *