Проведе се Национален турнир по английска реч и дебати и игра „Какво знаеш за УНСС?“

УНСС беше домакин и партньор на Националния турнир по английска реч и дебати за средношколци, организиран от Фондация „BEST“. В пълната, вече втори ден, аула „Максима“ с много овации бяха наградени победителите в различните категории. Ректорът проф. д-р Димитър Димитров връчи и наградите на победителите в играта „Какво знаеш за УНСС?“.

„Уважаеми бъдещи колеги“, така проф. Димитров се обърна към учениците. „Надявам се, че сте харесали нашия университет. Макар и със 100-годишна история, ние сме модерен дигитален университет, който ще ви даде възможност да пътувате много и да учите в нашата партньорска мрежа от 9 големи икономически университета в Европа.“

Той благодари на изпълнителния директор на „BEST“ г-жа Ваня Златева за отличната съвместна работа по подготовката на състезанието и отбеляза, че начинанието има всички предпоставки да се превърне в традиция и за УНСС.

Ректорът проф. Димитров обяви победителите в играта „Какво знаеш за УНСС“. Те имаха задачата да отговорят на въпроси, свързани с университета и да се снимат на място, което им е харесало най-много. Големият победител е Стефани Стоянова, която е заснела приятелите си пред логото на УНСС. Награди получиха още Ивайла Кирилова, Дарина Стоева, Александра Стойчева, Жанина Топалова, Елена Петрова.

Ректорът наградите и победителите в Националния турнир по английска реч и дебати в различните категории.