Таня Китик връчи приза “Международен партньор” на Вероника Хусейнли

Благодаря на Меги Савова за честта да връча една от статуетките на годишните награди за бизнес постижения “Мисис Дама на годината“ 2023
За мен бе истинско удоволствие да връча приза в Категория “Международен партньор” на Вероника Хусейнли – председател на Mrs.Lady of the Year OAE и Председател на женския клуб за развитие правата на жените в Дубай.
За шестнадесети пореден път в балната зала „Монтесито“ бяха раздадени годишните награди за бизнес постижения „Мисис Дама на годината“ 2023 Организатор и продуцент на наградите са агенция „Феймъс“ и “Mrs. Universe Ltd.” в лицето на Меги Савова.
Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Това са дами, които познаваме, заради това, което сами са направили. Те са майки, те са приятелки, те са делови партньори, те произвеждат благата ни, те създават работни места. Те дават кураж на другите и най-вече – те символизират всичко онова, което е дамата на днешния ден.
Над 80 дами бяха кандидатките за разпределение в 32 категории, но от тях журито реши да награди само 12.