Royal Garden с „Ден на отворени врати“ по повод Акт 14 на комплекса

Всеки закупен апартамент тази събота – с бонус безплатен подземен гараж за половин година .

„Ден на отворените врати“ ще се проведе в жилищен парк Royal Garden тази събота, 8 април 2023 г., от 10 до 18 часа. Инициативата на „Галакси Инвестмънт Груп“ е в търговския офис на компанията-инвеститор, който се намира в непосредствена близост до комплекса на бул. „Свобода“ 65А – на партера в „Офис Парк Пловдив“.

По време на събитието търговските консултанти ще предоставят подробна информация, както за  всички предимства при реализацията на проекта, така и за лимитирания брой апартаменти, оставащи за продажба в новостроящите са сгради 3 и 4, които вече имат Акт 14.

Освен това всеки, който закупи апартамент в деня на инициативата, получава специален бонус от инвеститора – безплатно използване на подземен гараж за половин година, което гарантирано е допълнително удобство при нанасяне в ново жилище.

Посетителите ще имат възможност да се потопят в атмосферата на вече завършените сгради 1 и 2, които са идентични с новостроящите се и бяха отличени със специална награда „Сграда на годината“. В реализацията на сгради 3 и 4 на Royal Garden са заложени материали от най-висок клас на световни марки и иновативни решения за създаване на луксозна, балансирана и здравословна среда за живот. Използват се ефективни топлоизолационни материали и такива с клас на реакция на огън, нормиран за съответната степен на пожароустойчивост, а последните два етажа ще са изпълнени с вентилируема фасада с HPL.

Избрана e висок клас алуминиева дограма Schüco AW CT 72, която е иновативно решение с балансирано съотношение между елегантен дизайн, тесни ширини на профила и нисък коефициент на топлопреминаване. Това е гаранция за целогодишна оптимална енергийна ефективност и комфорт във всеки апартамент.

Заложено е допълнително окабеляване за „умен дом“. Ще бъде изградена система от филтри, премахващи наличието на твърди частици в питейната вода и подобряващи вкусовите ѝ качества. За спокойствието на живущите е планиран монтаж на датчици за вода като част от системата за превенция от наводнения.

Подсигурено е отопление от ТЕЦ, като за дистрибуцията на топла вода ще бъде изградена централна система от абонатната за всяка сграда и допълнителна възможност за захранване с индивидуални бойлери.

Концепцията на Royal Garden се основава върху създаването на изискана и балансирана среда, обединяваща изчистени форми и земни тонове, за да създаде усещане за спокойствие и хармония.  Сградите са разположени така, че да създадат оптимално вътрешно пространство, оформящо голяма градина. Залага се на конструктивни решения, които да осигурят на жилищата максимален простор и осветеност, и помещения с прави форми, с впечатляваща светла височина от 2,85 м, а големите тераси в премиум апартаментите предоставят красиви гледки.  Жилищен парк Royal Garden. Илюстрация: Галакси Инвестмънт Груп Жилищен парк Royal Garden. Илюстрация: Галакси Инвестмънт Груп

Интериорът на общите части залага на изчистени форми и на модерно излъчване. Всеки вход се реализира по дизайнерски проект и впечатлява с визията си и усещането за лукс и комфорт още при влизането в сградите.

Жилищният парк на „Галакси Инвестмънт Груп“ е комплекс от затворен тип, предлагащ и редица други удобства, които допринасят за уредения начин на живот на своите обитатели. Сред тях са 24-часова охрана с контролиран достъп, видеонаблюдение, професионална поддръжка, осигурени са паркоместа и места за зареждане на електромобили.

„Royal Garden“ е сред най-предпочитаните жилищни комплекси в град Пловдив, не само заради високото качество на строителството и модерна архитектура, но и заради отличната си локация. Той се намира в един от най-зелените райони на града – парк „Отдих и ĸyлтypa“, на място с новоизградена инфраструктура, отлично поддържана паркова среда и приятна атмосфера. Близо е до Гребната база, детски градини, хипермаркети, Мол Пловдив и спортни съоръжения. Всичко това откроява района като привлекателна среда за живот, което в комбинация с останалите предимства на проекта, го превръщат в най-престижния жилищен комплекс на град Пловдив.

 

 

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *