Американският посланик Н. Пр. Кенет Мертен благодарен на УНСС

Американският посланик Н. Пр. Кенет Мертен присъства на Националния турнир за средношколци по английска реч и дебати BEST – Bulgarian Еnglish Speech and Debate Tournament 2023, организиран от Фондация „BEST“, на който УНСС беше домакин и партньор. 

В благодарствена нота към ръководството на УНСС той изрази своята признателност за топлото отношение и увереността си в ползотворното партньорство с УНСС в бъдеще.

В благодарствената си нота Н. Пр. Кенет Мертен казва: „Бих искал да Ви благодаря за топлото отношение, което проявихте към мен, съпругата ми и всички представители на нашето посолство по време на Вашето домакинство на Националния турнир за средношколци по английска реч и дебати BEST (Bulgarian Еnglish Speech and Debate Tournament) 2023, организиран от Фондация „BEST“. Оценявам предоставената ми възможност да разгледам Университета за национално и световно стопанство и да науча повече за Вашите впечатляващи възпитаници. Радвам се, че посолството на Съединените щати има възможност да работи с такива забележителни партньори като Вас и Вашия екип. Очаквам с нетърпение да продължа тези взаимоотношения по време на мандата си в България. Отново благодаря за гостоприемството и за партньорството “