Барак Обама ходи на работа в първия трейлър от новия сериал на Netflix

Какво прави една добра работа… добра?

Това е въпросът, който бившият президент на САЩ Барак Обама задава в новия документален сериал на Netflix „Работата: Какво правим по цял ден“, съобщи CNN.

Поредицата в четири части, разказана от Обама, „изследва начините, по които намираме смисъл в работата си и как нашите преживявания и борби ни свързват като хора“, се казва описанието на проекта в Netflix.

 

„Когато усещаме, че работата ни се уважава, че приносът ни е зачетен и че всеки получава достатъчно заплащане, за да може наистина да участва в обществото, ние укрепваме доверието помежду си“, казва Обама в изявлението си.

В първия трейлър на новата поредица Обама разговаря с обикновени хора от различни индустрии на работното им място.

Вдъхновена от книгата на носителя на „Пулицър“ Стъдс Търкъл от 1974 г. „Работещи“, която изследва работните места и служителите в тях, поредицата има за цел да насърчи разбирането и оценяването на работата, която хората вършат.

Барак Обама и съпругата му Мишел са изпълнителни продуценти на проекта. Поредицата е съвместна продукция на Concordia Studio и Higher Ground, която беше основана от семейство Обама през 2018 г.

Тяхната компания вече е издала над 10 филмови и телевизионни заглавия, включително спечелилата награда „Оскар“ през 2020 г. документална лента „Американска фабрика“.

„Работата: Какво правим по цял ден“ е с премиера на 17 май по Netflix.

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *