Волен Сидеров: Страхът е „Възраждане“, може да стане и първа сила

„Най-важният въпрос е ще има ли редовно правителство и дали ще ходим на избори“ по БНТ лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

„Без Конституцията да се пипа. Само 2 члена в избирателния закон – да се махнат избирателните райони и да се махне 4-процентната бариера. Тогава ще имаме работещ елемент. Мажоритарният елемент ще бъде много добре представен. Няма да има няколко сектантски партии, които да си правят тънките сметки, че ако се коалират едната от тях ще претърпи срив“, заяви Сидеров.

Кой е определил, че една партия трябва да има минимум 10 депутати, за да бъде парламентарна група? Избирателната активност е плаваща, а бариерата винаги е константа 4%, защо? Нека да пада на 2% на 1%, предложи Сидеров.

„Аз съм оставил наследство, мога да кажа – един учебник, който се казва „Атака“. Много политици преписваха от него. Най-успешно обаче го прави Костадин Костадинов, признавам му. Сега понеже страхът е, че „Възраждане“ може да стане втора сила, аз казвам – не, може и първа сила да стане. Аз тогава ще бъда удовлетворен, защото учебникът „Атака“ ще бъде прочетен докрай. По моите стъпки върви Костадинов, дано да продължи“, добави Сидеров.

 

 

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *