Журналист на Newsmaker грабна награда

Журналистът и редактор на Newsmaker.bg Мирослав Иванов грабна наградата  „Професионализъм в медиите с ресор Новини“ на годишните Балкански награди за журналистика ANNUAL BALKAN MEDIA AWARDS 2023. Призът беше връчен за обективно и безпристрастно отразяване на събитията в страната. Мирослав Иванов е дългогодишен сътрудник на Newsmaker.bg и винаги се е стремял да показва положителната страна на новините.

Мирослав Иванов

Събитието се проведе на 26 май в Българския културен център в столицата. Водеща на вечерта и съорганизатор на събитието бе журналистката и пиар Патриция Кирилова. Специални гости на събитието бяха Бюлент Елиток – поет, сценарист, драматург и издател, собственик на издателството „СУУС Китап“, председател на Дружеството на турските писатели – гр. Бурса, Фехми Енгиналп – есеист, мемоарист, литературен изследовател, собственик на издателство „Алп Яйънларъ“, Хилми Хашал – поет, издател на списанието „Елиз едебият”. Сред гостите бе и председателят на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов, който се включи в благотворителната кампания на ВИП Комюникейшън в подкрепа на онкоболния колега Николай Диковски.

Официалните гости на събитието, сред които и призьори от събитията на ВИП Комюникейшън, връчваха част от наградите. Сред тях бяха светилата в родната медицина проф. Андрей Чорбанов, доц. Радосвет Горнев, д-р Асен Цеков, парламентарният съветник ген. Красимир Занев, адвокат Христо Расташки, адвокат Елка Пороминска – председател на Асоциация за жените адвокати, д-р Антония Първанова, Василка Хариту от гръцкото посолство, пиарът на Автомагистрали Силвия Николова, дизайнерката Гергана Апостолова, Диана Пинджурова – собственик на Didy’s Cakes&Sweets, художничката Дили Бозаджиева, Мазен Фарак, управляващият съдружник на ВИП Комюникейшън Дончо Георгиев и др.

Автор: Сибила Кусева