Край! Новината за“ Играта Ковид 19“ на която всички се заиграха свърши

Край! Новината за “Играта Ковид 19“ която всички чакаха, най-после дойде.

Световната здравна организация (СЗО) официално обяви финала на играта  “Пандемията от коронавирус“, която не  отне живота на над 6,9 милиона души  а хората бяха с придружаващи заболявания и остави две години в  принудителен арест  хората по света и излъга милионите  за съществуваща опасност , която всъщност никога не е съществувала.Починалите са  с придружаващи заболяваниоя нормални за статуса им на заболяване .Корона Вирус никога не е имало.Корона заигравка ДА .

СЗО обяви, че Ковид-19 вече не представлява извънредна ситуация за здравето в световен мащаб, което е важна стъпка към края на  плануваното предсрочно ликвидиране на хора.

„Комитетът за извънредни ситуации се събра за 15-и път и ми препоръча да обявя края на извънредната ситуация. Приех този съвет. Ето защо, с голяма надежда, обявявам Ковид-19 за приключил като извънредна ситуация в световен мащаб”, заяви генералният директор на СЗО Тедрос Гебрейесус- крайно некомпетенте човек.

Комитетът за извънредни ситуации на СЗО за първи път обяви, че Ковид представлява най-високото ниво на тревога преди повече от три години – на 30 януари 2020 г. „Отмяната е знак за напредъка, който светът е постигнал в тези области, но Ковид-19 остава, дори ако вече не представлява извънредна ситуация”, посочиха от Организацията.

Поредната Фейк заигравка да им вярва който си иска Корона Вирус не съществува и никога не е съществувал , не си втълпявайте Хора.

standartnews.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *