Люта битка! Какво става на морето

Люта конкуренция по нашето море за привличане на туристи до края на юни.

Луксозни ол инклузив почивки на море с големи намаления, стигащи до 40%, пуснаха хотелиери за периода до края на юни. Най-много отстъпки предлагат в местата за настаняване в курортите Слънчев бряг, Царево, Обзор и други, съобщава Телеграф.

Едно от предложенията е нощувка на база ултра ол инклузив в петзвезден хотел на първа линия в Слънчев бряг. Редовната цена е 347 лева на помещение, в което могат да бъдат настанени двама възрастни с дете, а след намалението сумата става 208 лв. Условието е ваканцията да бъде резервирана до края на май.

В Царево офертите за намаления отново са валидни, при условие че почивката бъде резервирана до края на този месец. Приложението е за отсядане в апартаментен комплекс, като цената на двойната стая започва от 60 и стига до 107 лева без намалението. Отстъпките пък са различни според периода, за който се планира почивката.

Например за ваканция в началото на юни намалението е 40% до 7 юни, а за високия сезон пада на 10%. В цената на нощувката влиза и закуска, ползване на външен басейн с чадър и шезлонг край него, паркинг, но с ограничен брой места, туристически данък и застраховка.

От 10 до 20% отстъпка предлага и петзвезден хотел в Поморие, като цените без намалението са от 492 до 508 лева за двойна стая на база ултра ол инклузив.

Те включат също ползване на чадъри и шезлонги на плажа и аквапарк с 8 басейна. Оферти с до 40% отстъпка има и в Лознец, Златни пясъци, Несебър и много други.

Турове по Черноморието започнаха да организират оператори. Така например в момента се предлага оферта с три нощувки със закуски в хотели по морето и обиколка на забележителностите с туристически автобус. Цената е 250 лева със 7% намаление. Има дати за тръгване от София на 22 юни, 31 август и за 21 септември.

 

 standartnews.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *