Пловдивска топ клиника се грижи за усмивките на Ергенът и на Мон Дьо

Amaya Dental Clinic е в надпреварата за  BALKAN MEDICAL AWARDS

Пловдивската Amaya Dental Clinic, която вече 10 години е сред водещите и най-предпочитани дентални клиники у нас, се грижи за усмивките на любимци на публиката от сцената и екрана, които се доверяват на клиниката за своята перфектна визия. 

Клиниката е финалист за златните статуетки на BALKAN MEDICAL AWARDS 2023, които ще бъдат връчени  на 5 май 2023  г. от 19  ч. в  ОТО Event Room в  Пловдив.
Организатор на събитието е  Global Leaders – платформата за доказани професионалисти в Балканския регион.

Създател и управител на Amaya Dental Clinic е д-р Елена Пенчева – специалист по протетична дентална медицина, с над 20 години професионален опит в стоматологията. Пациенти на екипа й са нашумели имена като Мариян Станков – Мон Дьо, Атанас Месечков, Евгени Генчев – виртуоз пианист, по известен в момента като Ергенът от сезон 2, Александър Сано и неговата половинка Нели, Dj Дамян, Джена и Орк.Канарите, Росица Пейчева, Николай Славеев и  други.
Екипът на клиниката използва висококачествени материали и оборудване от водещи световни производители. Комбинирайки първокласна техника с дългогодишен опит и експертиза, лекарите по дентална медицина предоставят цялостна дентална услуга – от първоначалния стоматологичен преглед до пълното възстановяване на пациента. С което връщат усмивката и самочувствието му.
Екипът на Amaya Dental Clinic се състои от дългогодишни специалисти с богат опит в денталната медицина. Всеки от лекарите е фокусиран върху това да предостави най-добрата стоматологична грижа, като проявява индивидуален подход към пациентите. 

Разполагат с изключителни специалисти в множество области, сред които естетична стоматология, ортодонтия, кариесология, ендодонтия, пародонтология, протетична дентална медицина и имплантология.
Клиниката работи с модерни технологични апарати от последно поколение в областта на денталната медицина.

Разполагат с дигитален 3D рентген с ниско ниво на облъчване, дентални импланти внос от САЩ с доживотна гаранция и специално покритие. Дигитални интраорални скенери за дигитални отпечатъци, Немска машина за създаване на керамични коронки – в рамките на 1 час. Дентален микроскоп от най-висок клас, за сложните ендодонтски случаи, ултразвукови апарати за почистване на зъбен камък от Франция и апарат за озонова терапия на венците за по-ефективна пародонтална грижа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *