Предстои кариерното събитие на Rabota.bg и УНСС, където образованието отново среща бизнеса в „Кариера УНСС 2023“

В свят на технологии, където изборът е безкраен, а онлайн пространството предлага достъп до всякакви компании и отворени работни места, е трудно за повечето студенти да осъществят връзка с представители на бизнеса и да реализират своето развитие при тях.
Ето защо за седма поредна година Rabota.bg, част от Investor Media Group, и Студентския съвет при УНСС със съдействието на Междууниверситетския център за кариерно развитие ще съберат на едно място водещи български и международни компании, предлагащи стажантски и работни позиции от различните бизнес сектори по време на Кариера УНСС 2023г.
В централното фоайе на УНСС, на 10 май всички присъстващи студенти ще имат възможността да се срещнат и запознаят с топ работодатели и организации в България. Студентите ще могат да разговарят с представителите на бизнеса, да научат повече за ценностите и стремежите на компаниите. От своя страна фирмите ще представят своите стажантски програми, специалността, към която са насочени и изисквания, които студентите е необходимо да покрият.
По време на миналогодишното кариерно събитие за 2022 година, Rabota.bg и УНСС срещнаха над 1 000 студенти с представители от над 40 признати и успешни компании. Тази година организаторите споделят, че новото издание на „Кариера УНСС 2023“ ще бъде още по-мотивиращо, както за компаниите, така и за кандидатите. По време на събитието ще бъдат предложени още повече опции за атрактивно представяне на компаниите, както и игра с награди, в която ще могат да се включат всички студенти.