Сираци подкрепиха кампанията на Balkan MEDIA Awards 2023 за онкоболния Ники Диковски

Събитието на 26 май съвпада със 17-ия рожден ден на VIP COMMUNICATION

Председателят на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов се включи в благотворителната кампания на ВИП Комюникейшън в подкрепа на онкоболния колега Николай Диковски. Заедно със Слави за кампанията дариха децата на Комплекс за социални услуги за деца и семейства в град Роман и три от Центровете за настаняване от семеен тип в град Лом.
XII-ото издание на годишните награди за журналистика Balkan MEDIA Awards 2023, което ще се проведе на 26 май 2023 г. от 18.30 ч. в Българския Културен Център, е с благотворителна кауза в подкрепа на онкоболния Николай Диковски.
Националното сдружение на сираците в България популяризира тази кауза, като покани и своите благодетели да се включат.

За благотворителната томбола дариха ваучери и предметни награди хотелите Макси във Велинград, Медите в Сандански, Регнум в Банско и хотел Рич – Велинград.
Художничките Дили Бозаджиева и Таня Антова дариха свои картини за благотворителния търг. В кампанията се включи и един от лидерите в родния туризъм – г-жа Маринела Арабаджиева.
Събитието, което ще се състои дни след най-българския празник 24 май, съвпада със 17-ия рожден ден на организаторите – агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън. Агенцията е част от Международна платформата за доказани професионалисти в различни области на общественото развитие – Global Leaders.
Основната цел на церемонията е да подпомогне стремежите на медиите да създават позитивни новини, отразяващи развитието на всички обществени и икономически сфери в страната. Да популяризират успехите на българския бизнес, българските таланти и благотворителните инициативи.
И през тази година ще бъде връчен приз за цялостен принос – той щ
 е отличи един от най-добрите телевизионни журналисти, коментатор и наблюдател на международни събития Тома Томов.
Досегашни носители на престижния приз са журналистите Иван Гарелов, Милен Цветков, Валя Ахчиева, Георги Коритаров и други. През 2018 г. награда за цялостен принос към журналистиката у нас бе връчена и на 95-годишния главен редактор на в. „Истина“- полк. Дянко Марков.
По време на събитието ще бъде връчена за първи път наградата „Най-любим журналист“ с гласуване в социалните мрежи. Водач в класацията остава В асилена Гръбчева,  позната на зрителите от  авторската й рубрика „Новите известни“ по Нова тв.  В челната петица са още журналистите   Анжела Димчева от София Прес и в. ТРУД,  Стефи Стаменова ог БНР,  Диана Радева – водеща в Евронюз ТВ и Георги Крумов от ТВ Туризъм.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *