Супергрупата „Легендите“ се завръща с национално турне

„Легендите“ е супергрупа, която обединява именити музиканти от три поколения в общ проект, който преразказва по различен начин историята на българскатa рок музика от последните 40 години. В нея участват имена с огромен професионален опит, които предлагат живо изпълнение, поднесено атрактивно и модерно по световни стандарти, структурирано по нов за българския концертен живот начин.

В актуалния състав на „Легендите“ влизат Йордан Караджов от „Сигнал“, Димитър Кърнев от „D2“, Константин Цеков от „ФСБ“ и Станислав Сланев-Стенли. Гост музиканти са Александър Обретенов и Васил Вутев. Всички те се събират за поредица концерти в цяла България. Турнето на „Легендите“ започва във Велико Търново на 14 юни, продължава на 15-и в Пловдив, на 16-и в Стара Загора, на 18-и във Варна, на 20-и в Шумен, на 21 юни в Русе и на 16 юли в Бургас. Организатор е Event Masters, научи ДУМА от Валентина Ненова.

Музикалната рок епопея ще бъде разказана от самите изпълнители на хитовете, които ще пресъздадат вечните си песни в оригиналните им аранжименти. Евъргрийните ще бъдат и визуално представени чрез специална мултимедия, която изцяло ще потопи публиката в духа на времето на любимите й песни. Рок спектакълът ще предложи и изненади. Всеки от фронтмените ще изпее песен на друга група, чийто член не е.

 

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *