Той се завръща: 75-годишният Шварценегер влиза в първия си екшън сериал

„Най-бързият 65-годишен бял мъж на планетата“.

Така е наречен от шефа си агентът на ЦРУ, изигран от Арнолд Шварценегер, в първия епизод на новия сериал FUBAR.

Реалността обаче е малко по-различна, отбелязва Reuters.

Всъщност, Арнолд Шварценегер е на 75 години, а поредицата от 8 епизода е първата му изява в телевизионен сериал.

Феновете на Арни ще се насладят на смесица от груб екшън и комедия, но ще трябва да почакат още малко – до четвъртък (25 май), когато Netflix ще излъчи премиерния епизод на FUBAR.“Това е възможност, която не беше налична през 80-те и 90-те години на миналия век, докато се изкачвах в кариерата си след „Конан Варварина“ и „Терминатор“, коментира Шварценегер пред Reuters.

Персонажът му Люк Брунър е агент на ЦРУ на прага на пенсионирането, който е повикан да изведе друг агент от опасна мисия.

Оказва се, че това е дъщерята на Люк – Ема. Двамата се впускат в рисковани мисии по целия свят, за да задържат Боро, злодей, търсещ оръжия за масово унищожение.

„Той се отнася с мен като с дете“, оплаква се Ема (Моника Барбаро), която споделя много от качествата на баща си и се заяжда с него в диалози на ръба на комедията.

„Всичко е хаос, а това създава забавни моменти. Понякога всичко е живот и смърт, а други ситуации са смехотворни“, казва Шварценегер.

Екранната му партньорка нарича това „сложна връзка“, тъй като Ема се бори да бъде всичко друго, но не и като баща си, „но след това осъзнава, че колкото по-силно се борим да не бъдем като родителите си, толкова повече се превръщаме в тях“.

На фона на сериозната работа и нефункционалната семейна динамика, екипът колеги от ЦРУ внася свеж полъх в напрегнатите сцени.

Комикът Форчън Феймстър, който играе персонаж на име Ру, прекъсва срещите на мисиите на ЦРУ с типичните си шеги, за да внесе лекота, издава подробности Reuters.

И още – Бари, изигран от Милан Картър e аналитик, който е и ръководител на Люк, знаел за работата на Ема, но е скрил това от баща й. „Във всеки един ден може да се страхувам от Арнолд, но когато играя Бари, няма никакви задръжки и мога да го държа отговорен“, казва Картър. „Това е мечта.“

По-младите членове на актьорския състав, които са израснали с филмите на са във възторг от това, което звездата внася на снимачната площадка, а именно дисциплина, работа в екип, мотивация и палава страна на работния процес.

„Той е машина в графика си. Ляга си в 12 ч, след като научи всичките си реплики и се събужда в 6 ч всеки ден. И между другото, на всички, които твърдят, че трябва да се спи поне по 8 часа, Арнолд винаги казва: „Спете по-бързо!“, допълва Габриел Луна, който играе злодея Боро в новия сериал.

Източник -Видео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *