Предстои да видим ще поиска ли „Доносническа България“ комисия, която да „замота“ даването на имунитета на Борисов

Вчера Прокуратурата поиска имунитета на Бойко Борисов. Сега предстои да видим как ще постъпят неговите партньори от ПП-ДБ. Според разпространения преди дни запис от  Националния съвет на ПП, втората  коалиция планира, ако бъде поискан имунитета на Борисов, да поиска да бъде образувана комисия, която да “замота” (по думите от записа) даването на имунитета с до 6 месеца.

 

Предстои да видим дали „Прекратяваме промяната“ и „Доносническа България“ ще поискат подобна комисия, за да могат да „изперат“, както сами посочват в записа, Борисов. Очевидно „изчегъртането“, което предлагаха на избирателите си, беше обикновен политически популизъм и откровена лъжа.

Втората коалиция демонстрира липса на морал и безпринципно желание за власт. Само в изминалите няколко дни на българския народ му бяха предоставени безспорни доказателства, които потвърдиха това, което „Възраждане“ говори в последните три парламента.

Държавата ни се управлява от национални предатели, които съгласуват с посолствата не само външната, но и вътрешната ни политика. Първата и втората политическа коалиция са едно и също нещо с различно име, а намеренията за смяна на мафията и така нареченото „изчегъртване“, очевидно са празни приказки за привличане на гласоподаватели, които да осигурят на избраниците си едно – власт, която да бъде употребявана  в полза на външните ни партньори, в полза на чужди национални интереси и в облага на самите избраници. Медиите ни съобщиха още за вероятни злоупотреби със средства, отпускани за грижа на украинските „бежанци“, обгрижвани в страната ни като туристи и то напълно безплатно. А от най-високата трибуна в държавата – парламентарната, директорите на службите ни за сигурност потвърдиха, че съветникът на Кирил Петков  е изнасял информация с гриф секретно до македонски граждани по време на преговорите за вдигане на ветото на Северна Македония и че се води досъдебно производство както срещу него, така и срещу началникът на политическия кабинет Петков. Ще припомним и за едни други записи, излезли миналата година по това време от партийна среша на „Доносническа България“, които станаха причина правителството на четворната коалиция да отиде в историята. На тези записи също се говореше за политическо разпределяне на постове. Интересно е да видим дали тази формация, известна още като формацията на Американското посолство, чийто съпредседател Христо Иванов съгласуваше вдигането на ветото на Северна  Македония  с посланика на Франция, сега ще поиска комисия,  която да “замота” даването на имунитета  на Борисов с  до 6 месеца.

 Източник-Възраждане