Мария Мутафчиева с концерт в „София лайв клуб“

Мария Мутафчиева представя с концерт първия си самостоятелен албум „Продължавай да мечтаеш“ на 13 май от 20 ч. в „София лайв клуб“.

„Посвещавам този албум на своите 30 години на музикалната сцена. Всяка от песните в него представя още от мен – такава, каквато съм била в годината, в която съм я пуснала като сингъл: „Приказка за нас“ е от 2012-а, след това бяха „Дъждовните дни“, „В моето сърце“, „Нежната тайна“, „Любовта“… И всяко от тези заглавия можеше да даде име на албума, но избрах да го нарека „Продължавай да мечтаеш“, защото мисля, че хората днес имат нужда от точно това послание. Днес повече от всякога ми се иска да извикам на света: Продължавай да мечтаеш! Продължавай да се развиваш, продължавай да се движиш напред! Най-голямото ми вдъхновение в живота е човекът. Изпитвам жизнена необходимост да съм заобиколена от хора, на които се възхищавам – мечтатели с големи сърца, със смели мечти и желание да покорят света!“, споделя Мери.

На сцената до нея ще бъдат тенорът Марио Николов, Александър Георгиев-ALEKS, RIA и „Мери бойс бенд“. На живо ще прозвучат песните от новия албум и любими сингли от дискографията на групата. Концертът е с вход свободен за деца и ученици, които ще влизат срещу лична карта. Всеки с билет ще получи албума „Продължавай да мечтаеш“ като подарък.

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *