Светило в мамологията е претендент за BALKAN MEDICAL AWARDS 2023

Д-р Красимир Шопов е с над 20-годишна практика
Хирургът д-р Красимир Шопов, един от водещите мамолози у нас с над 20 годишен опит в оперативното лечение при заболявания на млечната жлеза, е финалист за осмото издание на Балканските Медицински награди. 
Златните статуетки за BALKAN MEDICAL AWARDS 2023 ще бъдат връчени  на 5 май 2023  г. от 19  ч. в  ОТО Event Room в х отел Санкт Петербург – Пловдив.
Организатор на събитието е  Global Leaders – платформата за доказани професионалисти в Балканския регион.
Приоритет  в работата на д-р Шопов е ранната диагностика на рака на гърдата и органосъхраняващите, онкопластични и реконструктивни операции.
Практиката му включва ехомамографии + доплер, ехографии на корем, щитовидна жлеза, вени и повърхностни кожни структури, както и диагностична Кор биопсия на млечната жлеза, оперативно лечение на заболявания на млечната жлеза и възстановителни и реконструктивни операции с импланти при заболявания на гърдата.

Завършва медицина и придобива специалност по Обща хирургия през 2002 година. Специализирал е Онкопластична и Реконструктивна хирургия на гърда при рак в Унгария, Испания, Словения, Италия, както и специализация по хирургия в Хамелбург и лапароскопска хирургия (безкръвни операции) в Страсбург и Хамбург. Има специализации по горна и долна ендоскопия (фиброгастродуоденоскопия и колоноскопия), както и сертификати по Ехография на млечната жлеза и Доплер ехография.
Д-р Красимир Шопов работи като хирург и мамолог в МЦ Медик 1 София и в клиниката по хирургия на УМБАЛ Александровска и в МЦ Феми Клиник. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *