Дали Мегън присъства на церемонията инкогнито?

Гост на коронацията предизвика теории, че Меган Маркъл е била там под прикритие Дали херцогинята на Съсекс е направила изненадващо появяване в Уестминстърското абатство? Меган Маркъл може да е пропуснала коронацията на крал Чарлз III в събота, но много желаещи роялисти все още се надяваха за тайно появяване на херцогинята.

Затова, когато хората забелязаха мъж с тежък мустак и огромни очила в Уестминстърското абатство, някои започнаха да се чудят дали херцогинята на Съсекс присъства на церемонията инкогнито. „Меган, не ни лъжи“, написа един фен в Туитър. Друг се пошегува: „Някой се появи под прикритие на коронацията.“

Въпреки че хората се надяваха за някакви шеги, гостът въпрос беше всъщност сър Карл Дженкинс, известен уелски композитор, чиято музика беше включена в короноването на краля. Участието на Съсексите в коронацията беше ограничено, за да не кажем повече.

Принц Хари замина и се върна от Лондон за церемонията, докато Маркъл остана у дома с техните деца Арчи и Лилибет в Калифорния, където празнуваха четвъртия рожден ден на Арчи.

Миналия месец Бъкингамският дворец потвърди, че само Хари ще присъства на службата.

„Херцогинята на Съсекс ще остане в Калифорния с принц Арчи и принцеса Лилибет“, сподели дворецът в изявление.

Коронацията беше първата среща на принц Хари с кралското семейство след издаването на неговата скандална автобиография „Резервен“ през януари.

Принц Уилям участва в кралски шествие преди да заеме място в първия ред, за да гледа как баща му дава клетва. Хари седеше два реда зад брат си и нямаше официална роля в празненството.