betahaus открива четвърто споделено работно пространство в София

Пионерът в споделените работни пространства у нас betahaus и компанията за инвестиции в недвижими имоти GTC България отварят втора съвместна локация в Sofia Tower II, над Mall of Sofia на бул. „Александър Стамболийски“, в началото на май.

Това ще бъде четвърта локация за betahaus в София и втора в рамките на стратегическото ѝ партньорство с GTC България. Mall of Sofia и офис частта над него са собственост на GTC България. Общата площ на Sofia Tower II е 8060 кв.м, а някои от компаниите, наели офис пространства там, са Dreamshot, Gameloft и Biersdorf.

betahaus ще заеме два етажа с обща площ 1500 кв.м. Локацията е борудвана по най-високите офис стандарти и е управлявана с най-новите решения за ИТ инфраструктура, контрол на достъпа исигурност. Включва рецепция, гъвкави работни пространства, конферентни зали, телефонни кабинки, напълно обзаведени офиси, оборудвани кухни, зони за почивка и срещи.

През ноември миналата година betahaus добави трета локация към настоящите на ул. „Шипка“ и площад „Славейков“ в София. Тя се простира на цял етаж (1750 кв.м) в Advance Business Center I в Бизнес парка в „Младост“. Тя също е собственост на GTC България. Някои от компаниите, които към момента обитават betahaus ABC, са KBC Global Services, Quickbase, Rambus, PDS Group, Zayo Group и Infinigods.

„Чрез новата ни локация в Sofia Tower II ще имаме възможност за първи път да предложим на нашите клиенти гъвкава работна среда и възможности за пазаруване и забавление в едно. Директната връзка с Mall of Sofia, както и близостта до парк Възраждане и неговата спортно-развлекателна инфраструктура ще направят ежедневието на обитателите ни ефективно и пълноценно“, коментира Методи Терзиев, главен изпълнителен директор на betahaus.

Зив Гиги, управляващ директор на GTC България, отбелязва, че пространствата, които betahaus управлява в Advance Business Center I, са достигнали поставените общи цели по-бързо от очакванията. „Виждаме, че има голямо търсене и като домакин сме гъвкави да предложим на нашите наематели тези необходими за тях решения“, допълва той.

betahaus София е част от коуъркинг мрежа в Европа с клонове в Берлин, Барселона и Хамбург. За 10 години от създаването си компанията утвърди модела на споделените офиси, удвоявайки своите пространства.

GTC Group е водеща инвеститорска и предприемаческа компания в сферата на недвижимите имоти, фокусирана в Полша и редица столици в Централна и Източна Европа. От 1994 г. насам GTC е разработила 68 първокласни, модерни офисни и търговски имота с обща площ от над 1,2 млн. кв. м в Централна и Източна Европа.

Към момента компанията активно управлява портфейл от 44 търговски сгради, осигуряващи близо 759 хил. кв. м отдаваеми офисни и търговски площи в Полша, Унгария, Румъния, Сърбия, Хърватия и България. В допълнение, GTC Group планира реализацията на нови проекти в размер на около 460 хил. кв. м търговски и офис площи в столици в Централна и Източна Европа, от които 51 хил. кв. м вече са в процес на изграждане.

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *