„Dubioza kolektiv“ с изненадваща визита в София

Ска, пънк, реге, политика, ракия, социални текстове и балкански ритми – това е „Dubioza kolektiv“, която България познава и обича. Малко повече от месец преди големия концерт на ексцентричните босненци на 5 юли на откритата сцена на Aрена София (Столичен колодрум) в Борисовата градина по покана на „Строежа“ и Fest Team, „Dubioza kolektiv“ идва в София на кратка планирана промовизита с елементи на изненада.

Празнуване на кръгла годишнина – 20 години, откакто са на сцена, и актуален албум – „Agrikultura“, медийни изяви и импровизирана среща с фенове са сред планираните от музикантите от Босна и Херцеговина активности за дните от 19 до 21 май в столицата.

Шарената шайка гостува в Радио Z-Rock за миниконцерт на живо в ефир на 19 май в следобедния блок с водещ Краси Москов; вечерта участва в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ по БиТиВи, а веднага след телевизионната си изява, музикантите ще влязат в ролята и на бармани в „Строежа“ в една от най-силните вечери за клуба – петъчната. На другия ден „Dubioza kolektiv“ ще се появи в сутрешните тв блокове, а следобедните часове са запазени за срещи с феновете им, случайни късметлии и нищо неподозиращи гости и жители на столицата.

Точна информация за часа и мястото на тези срещи – без подготовка и без предварителни билети, може и да се появи в интернет пространството в социалните мрежи на бандата, „Строежа“ и Fest Team. А билетите за концерта на 5 юли вече се продават.

 

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *