Parichkova Design Lab променя бъдещето

На 21 май в София се откри първата по рода си иновативна дизайнерска агенция, която смело можем да кажем, че е с поглед към бъдещето. Не случайно избрали християнския празник „Св. Св. Константин и Елена“, професионалистите от Parichkova Design Lab показаха в „Резиденция 63“ изящество, красота и стил на съвременния дом. Напълно иновативен дизайн, който разказва историята на собственика и прави апартамента му уютен дом.

„Създаваме красиви и функционални пространства, които вдъхновяват и радват нашите клиенти. Вярваме, че интериорният дизайн е повече от естетика – той трябва да подобрява живота ти и да отразява твоята личност. Затова отделяме време, да се запознаем с теб и с твоите нужди, и предпочитания. От концепцията до завършването на проекта, ние сме с теб на всяка стъпка“, споделя основателката на Parichkova Design Lab– Анелия Паричкова. Още щом погледнеш пламъка в очите й, когато говори за проектите си и в същото време здраво стъпила на земята и съсредоточена в желанията на клиентите, разбираш, че срещу себе си имаш страхотен професионалист, който няма да се спре пред никакви трудности, за да изпълни поетите ангажименти.

Parichkova Design Lab се грижат за цялостния комфорт на хората. Те предлагат 360 решение, с което да се свали възможно най-много тежест от раменете ти и да можеш да се наслаждаваш на хубавите неща от живота. Услугите, които предлагат са впечатляващи – от намиране на имот, подготовка на цялостната документация за закупуването му, предлагане на 3D проект и изпълнението му, благодарение на професионалните майстори и мебелисти, които работят за тях. Разбира се, дейностите им не спират до тук. Parichkova Design Lab предлага и управление на апартаменти и отдаване и наемане на имоти. Можете напълно да им се доверите, оставяте им ключа и след това си взимате само парите. Не ви ангажират с нищо допълнително, така че да имате време да се отдадете на своето семейство, приятели, бизнес.

Parichkova Design | Home

Автор: Сибила Кусева