„Бон-Бон мюзик“ с двойна премиера на „Вълшебната корона“

„Бон-Бон мюзик“ кани малки и големи на вълнуващо пътешествие из морския свят в новия си авторски мюзикъл „Вълшебната корона“. Продукцията, в която участват близо 70 деца на възраст от 3 до 15 години, ще има двойна премиера в столичния клуб „Joy Station“ на 24 и 27 юни. В продължение на 90 минути под режисурата на Бисерка Колевска талантите от вокалната школа ще ни отведат в магичен подводен свят. Историята за борбата между доброто и злото оживява с вихър от музика на живо, уникални костюми със светещи елементи и хореографията на Милен Данков. За преобразяването на актьорския каст от 70 деца отговаря художничката на костюмите Елена Цонкова.

Музиката и либретото са на тандема Стефан Димитров и Гергана Сотирова, с които „Бон-Бон“ си партнира и в хитовия си спектакъл „Котешката банда“. Аранжиментите са на Цветан Маринов и Емилио Мархолев (група „SoulBMoll“). Микс и мастеринг са поверени на Павел Николов (Pavell & Venci Venc’), a богатите вокални аранжименти са на Яна Балева и Елизабет Нешева в „LАTIDA Records“. Продуцент е Рози Караславова.

С премиерата на „Вълшебната корона“ „Бон-Бон мюзик“ започва поредицата от спектакли с каузата „Да бъдеш добър“. След представленията в „Joy Station“ „Вълшебната корона“ ще вълнува публиката на Sofia Summer Fest (31 юли), Празниците на изкуствата „Аполония“ в Созопол (29 август) и „Сцена на вековете“ във Велико Търново (12 септември).

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *