Борислав Сарафов новият стар “Каскет“

Имаше си приказка от време „оно“ ,както се казваПремeнил се Илия от Тия „.

Е днес се разиграха на хорото на шуробаджанащината тия от тия ония от ония

Той, ми се обади тя ми се обади този ще ме застреля, другия ще го застрелям , все спрягания на глаголи и някакви политически безмислици .

Най кой му пука , че са се разпищовали пишман, като хаймани дузина ‘“ политически олигофрени или ,както старият шериф ги нарече“ Политически боклук „.

На детската градина ако два три пъти им преразкажеш приказказката за Кумчо Вълчо и Баба Меца“Добривят лошият и злият „, които до -последно твърдят , че са чисти като водата на седемте рилски Езера, ще им стане ясно , че нещо не е наред в тази пропукана ограбена и предадена държава .

Българи , сега избират Срафов –Човек, който се занимава с размяна, обмяна на пари, от което печели. Какво да очакваме по смисъла на талкуванието, човек бранещ гражданите или нечия каса с …. знаем.

Тези седмици Парламент, ВСС, Гешевци и пр. занимаваха българското Общество с една дума с Глупости.Борисо-Off – Петко–off,  един го няма друг е в клоаката на Парламента трети е по срещи четвърти незнаят защо са там а пети нагло си гледат порно с девойки на мобилните телефони.

Иван Гешев и Борислав Сарафов размениха сигнали един срещу друг - Lex.bg News

А бяха двама .. Братя по оръжие кой , кой ще застреля … да си бяха показали баранбалиите..като , както си трябва с Винету и Т.н

Що за за извратени приспани същества са българските политици.

Господа вземете си хвърлете прослувутите имунитети , а после идете в най-близката лаборатория да се взксинирите за имунитет .

Ако са останали Ваксини.. защото ги изхвърлиха…

Милиони загуби защото оголихме себе си да угодим на Запада Сащ Нато и подопечените им извратени господари.

Е , Г-н   Сараф  на кой ще сте прокурор на избушена умишлено продадена и опоскана държава , или ще вземете лопатата , както си трябва да рие и вие знате най – добре или ще предлагате комисии на задкулисието мракобесието или както там си го наричате . Знаете но и вие ще се правите на ощипан монах….

Ако не я вземете десетки хиляди ви очакват отпред с подобни инструменти за да ви започнат.

 

А как спите всичките, коите сте в това меле -Незнам.

 

Бъдете Разумни и Христяни но истински.

Редактор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *