Костадин Костадинов: Предстои да видим мафиотския клан ще се споразумее ли за нов Главен прокурор, който да ги обслужва

По повод на вчерашното отстраняване на Главния прокурор Иван Гешев ето какво написа в социалната мрежа Фейсбук – Костадин Костадинов – председател на „Възраждане“

 

„Вчерашното премахване на Иван Гешев от поста главен прокурор беше само един пореден епизод от междуклановата вътрешномафиотска война, раздираща държавата ни през последните 2 години. Мафиотският клан на ПП и ДБ се обедини с мафиотския клан на ГЕРБ и ДПС, за да постигне остраняването на станалия едновременно опасен за всички Гешев. Сега остава само да видим дали двата мафиотски клана ще се споразумеят за назначаването на нов главен прокурор, който да ги обслужва, или ще се хванат гуша за гуша.

Според мен ще се случи второто. Тъй като мнозинството във ВСС е от слуги на ДПС и ГЕРБ, това мнозинство ще си избере нов Гешев. Другият клан, на ПП и ДБ, отново ще се окаже без „свой“ главен прокурор – защото фашизираните „демократи“ това имат предвид, когато говорят за съдебна реформа. И ще се получи така, че махайки Гешев, ППДБ на практика направиха поредната услуга на ГЕРБ и ДПС, помагайки им да сменят станалият вече неудобен с нов верен слуга.

Изводът, който се налага, е че няма по-добра и вярна патерица на ДПС и ГЕРБ от ППДБ. Това вече го разбраха дори и техните избиратели.“, написа Костадинов.

 

Линк от публикацията може да видите тук: https://www.facebook.com/photo/?fbid=795237568831929&set=a.452502553105434

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *