Петър Петров: Вчера ППДБ+ решиха да се възползват от „Възраждане“ да им вади кестените от огъня и да ги спасява пред техните собствени избиратели

Адв. Петър Петров коментира в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“ вчерашния ден в пленарната зала и едно от провелите се гласувания.

 

„Във връзка с днешното гласуване, с което Пеевски бе избран за член на парламентарната комисия по конституционни въпроси с гласовете на ГЕРБ, ДПС и ИТН, държа да уточня нещо:

След като шарлатаните, схемаджиите и далавераджиите от ППДБ+ предадоха протестиращите българи, заровиха лодката от Росенец, прибраха плакатите срещу Борисов и се разбраха с ДПС за подкрепа за правителство и конституционна реформа, си помислиха, че когато им изнася, могат да нападат „Възраждане“, а в други случаи удобно да се възползват от нашите 37 гласа за техните собствени уйдурми или за да си замитат собствените схеми. Очаквано беше, след като избраха заедно с ГЕРБ председател на Народното събрание, председател на правната комисия и общ коалиционен Министерски съвет, сега да се разберат с ДПС. По всички въпроси, което видяхме вчера – Карадайъ и Пеевски гласуваха ЗА общия им кабинет.

Но тъй като предложението за Пеевски за член на комисията по конституционни въпроси им дойде в повече, то шарлатаните, схемаджиите и далавераджиите от ППДБ+ решиха да се възползват от „Възраждане“ да им вади кестените от огъня и да ги спасява пред техните собствени избиратели. Да, ама не. Парламентарната група на „Възраждане“ не е ничия изтривалка, още по-малко пък на подобни политически…..

 

Цялата публикация, която написа той може да видите тукhttps://www.facebook.com/adv.ppetrov

 

„Възраждане“ държи на принципната си позиция, че няма да гласува за нито един председател на комисия в 49-то Народно събрание.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *