Бащата на Деница Сачева от ГЕРБ е част от политическия проект на Гешев

Бащата на Деница Сачева от ГЕРБ Евгений Сачев е част от новооснования политически проект на бившия главен прокурор Иван Гешев. Това потвърди самата тя в профила си във Фейсбук. 

„Всеки гражданин на Републиката, в това число и баща ми, е свободен да избира на кого да симпатизира политически. Да, разбрах от медиите, че е влязъл в сдружението на г-н Гешев. За мен в това няма сензация, няма скрити връзки или зависимости. Това се нарича свободен избор. Нито той, нито аз някога сме влияели на решенията на другия. Личният избор носи и лична отговорност. Моят избор е ясен и няма да се промени. За неговия – пожелавам му здраве!“, пише депутатката от ГЕРБ.

По-рано днес бившият главен прокурор Иван Гешев обяви чрез видео на живо във фейсбук профила си, че създава гражданско сдружение. Той го описа като „гражданско родолюбиво, консервативно движение за защита на християнската етика и българските традиционни ценности“.

Гешев посочи, че иска връщане на гордостта, че сме българи и истински патриотизъм под мотото „бог, отечество, семейство“. Целта му е независима съдебна власт, защитена от престъпни политически посегателства. Честен и надеждно контролиран изборен процес, възстановяване на мажоритарния избор, на справедливостта, смазана от престъпния олигархичен модел.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *