Деян Николов пое председателството на „Възраждане“ в София

Структурата на „Възраждане“ в София единодушно избра Деян Николов за председател на организацията в столицата. Зам.-председател остана Иво Русчев, а за секретар беше избрана Виолета Карпачева.

Само преди седмица „Възраждане“ се довери на Деян Николов и за предстоящата кметска надпревара като го издигна за кандидат за кмет на София.

Деян Николов е икономист, успешен и опитен професионалист в своята област.  В партньорството си с български и международни компании неведнъж е сред водещите  управленски фактори, които успешно провеждат оптимизация на процеси и кадрови потенциал на всички нива, проектират и изграждат успешни модели на управление и ефективно комуникират с ключовите  партньори на компаниите, в които се е развивал професиоално на медународно ниво. В политически план той е познат като народен представител от групата на „Възраждане“ в 49-то Народно събрание, член на Комисията по бюджет и финанси и на Комисията по икономическа политика и иновации. Той беше  и секретар на структурта на „Възраждане“ в София.

Основната цел, която си поставя Деян Николов, е да смени философията на управление в София и да възвърне справедлиостта в разпредлянето на финансовия ресурс в столицата.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *