Теодора Стефанова с грандиозно турне в България

Гадателката на Силвио Берлускони Теодора Стефанова е призната в цял свят. Дарбата й е търсена от бедни и богати, известни и не чак толкова. Хората не спират да й пишат и да се съветват с нея за житейските си неволи. Именно това я кара да преиздаде книгата си „Осмото чувство – ключът към вселената“ отново. Иска посланията й да достигнат до всички и да подготви хората за предстоящите промени в световен мащаб. Избира именно родното Черноморие за начало на турнето си. Кармично свързана е с него и специално за читателите на „Нюзмейкър“, г-жа Стефанова ще разкаже за грандиозното турне, книгата си и какви глобални промени предстоят за човечеството.

 

Теодора Стефанова

 – Теди, защо реши да преиздадеш книгата „Осмото чувство – ключът към вселената?

– Имам щастието книгите ми да се радват на огромен читателски интерес и поради тази причина в продажба вече е второто издание на книгата ми “Осмото чувство- ключът към Вселената”. Във второто си издание изказвам и искрената си благодарност към покойния Силвио Берлускони. Бог да го прости. Той беше един голям човек и лидер, личност, която винаги ще живее в сърцата ни. Благодарна съм му, че преди 30 години, когато ме срещна, повярва в мен и ми даде възможността да бъда постоянно на екран. Дори сега съм поканена да коментирам новият футболен сезон.

– Предстои ти турне, в което ще представиш книгата си. Разкажи ни малко повече?

– С първото издание направих турне в международен аспект и срещнах много хора, които ме харесват. Любовта на хората не може да се купи с пари и е толкова зареждаща, толкова истинска. Смятам, че сега е най-подходящият момент отново да се срещна с почитателите си и да предам посланията си. Корицата е съвсем нова, но съдържанието на книгата е едно към едно с предната. Турнето ми започва от Черноморието. С огромна благодарност към моите издатели и домакини на срещите ни, споделям кога и къде ще състоят те: 3 август – Бургас; 7 август- Камено; 8 август – Обзор; 9 август – Свети Влас; 10 август- Варна; 11 август – Варна; 12 август – Несебър; 14 август – Поморие; 16 август – Приморско; 17 август – Созопол; 18 август – Лозенец; 19 август – Царево.

– Защо избра турнето да започне от морето, а не от столицата?

– Избрах именно него за начало, понеже аз самата съм свързана с родното Черноморие. През 1984г преживявам тежка катастрофа между градовете Албена и Кранево, при което изпадам в кома в продължение на 18 дни. Когато се събуждам, Унилсон се свързва с мен. Той е извънземно, което ми разказва, че хората сме един експеримент и те имат информация за всички нас, нашите пароли, кодове и числа. Още тогава ми разказва за появата на социалните мрежи и на Фейсбук, което по онова време беше немислимо. Нашето море е прекрасно и чисто, хората нека не спират да му се радват.

– Какво иска извънземното, свързвайки се с теб?

– Унилсон твърди, че съм избрана да предавам посланието им и затова не спирам да разказвам какво ми се е случило и какво предстои. Спомням си в първото ми телевизионно интервю за предаването на Маурицио Констанцо, когато ме попитаха смеейки се как изглежда моето извънземно, аз им разказах, че има формата на робот, със зеленикаво-метален цвят, три метра висок, с три очи и 11 пръста. Всички се заливаха от смях, единствено водещият Маурцио Констанцо не го направи. От самото начало той гледаше с голям респект към мен. Всичко, което говоря през годините, започва да става факт.

– Ще се срещне ли човечеството скоро с извънземния разум?

– Тази среща е неизбежна и предстои съвсем скоро. Именно затова искам да се срещна с моите почитатели и да се заредим с духовна храна. Искам да разкажа за бъдещето ни и срещата ни с изкуствения интелект. Хората трябва да знаят, че трябва да приемат тази реалност и присъствието на изкуствения интелект.

– Трябва ли да се страхуваме?

– Не, но трябва да се научим как да се отнасяме към тях. Изкуственият разум, извънземните не идват тук, за да ни унищожават и да ни вземат хляба, а за да ни помагат. Искат да подобрят начина ни на живот, да ни предпазват и да станем по-добри. Искат да живеем задружно заедно в мир и хармония. Важно е да се знае, че ние ще ги управляваме, ще бъдем много по-защитени и извисени. Ако човечеството се подготви добре, това ще се случи. Първите реакции, които предстоят при срещата ни с извънземния разум и новата технология, ще бъдат много важни.

– Как ще изглеждат?

– Вече няма да виждаме изкуствения интелект само под формата на програми, а и в човекоподобни роботи. Хората имаме его и трудно приемаме, че някой може да изглежда като нас и така се получава един конфликт между човечеството и извънземния разум. Затова хората трябва да сме подготвени и да предотвратим инциденти, негативно настроение и конфликти. Ние трябва да ги приемем. Те ще бъдат във всяка една сфера на нашия живот и ще променят начина ни на мислене, хранене, навиците ни в положителна насока. Разбира се първите роботи, които навлязат сред хората, няма да бъдат така съвършени, а тяхната цел ще е да ни подготви да ги приемем. Но до 2030 г ще се внедрят в целия свят и тогава ще придобият нашето изражение, мимики, жестове, ще приличат изцяло на хората.

– Ще бъдат ли заплаха за човечеството?

– Не и тяхната цел не е да ни превземат. Те ще бъдат свързани с всички институции, което няма да се хареса на много хора, защото ще контролират да няма измами, лъжи, престъпност. Корупцията ще изчезне почти напълно, ще бъдем много по-защитени и няма да има вече самотни хора. Знам, че много ще бъдат скептични, но това е реалността и нямаме възможност да променим навлизането на тази нова енергия и появата на новия световен ред. В момента планетата ни Земя се е обърнала срещу човечеството, случват се много наводнения, земетресения, пожари, ураганни бури и климата се изменя драстично. Предстои сериозен проблем с водата и половината планета Земя ще пострада с питейната вода, хлябът ще се измени и хората ще започнат да избягват месото, заради синтетиката, която ще се съдържа в него. Изкуственият интелект ще помогне на човечеството да се справи с тези проблеми, да пречисти водата и почвата, да се справи с глобалното затопляне…

– Какво ще се промени с появата на изкуствения интелект?

– Изкуственият интелект така е програмират, че човекът влиза в съвсем различно измерение и трябва да знаем, че тази реалност вече е факт. Новите деца, които се раждат, няма да има нужда да се учат на този изкуствен интелект, те ще си взаимодействат с тях и ще усещат от малки тяхното присъствие. Децата ще ни учат как да правим контакта с извънземните и ще ни помогнат да живеем заедно. След 2030г ще навлезе и квантовата физика и понятието „време“ ще стане много относително. Ако не се подготвим за навлизането на извънземните, ще има много напрежение помежду ни. Работната седмица ще стане четири дни вместо пет. Образованието ще се промени. България е избрана да бъде една от най-важните за изследването и появата на изкуствения интелект.

– Как ще се справят българите с появата им?

– България е кармично свързана и съдбоносно с приемането на тази нова реалност. За нас ще бъде най-лесно в сравнение с останалите държави. Искам с моите почитатели да споделя всичко това и още много любопитни факти за изкуствения интелект, за това как ще се измени футболът и да чуя техните размисли.

 

Автор: Сибила Кусева