Фестивалът „Топло фест“: Музика, цирк и огнено шоу на едно място в София

От 14 до 16 юли четвъртото издание на „Топло фест“ ще посрещне няколко поколения на поляните пред „Топлоцентрала“ с музика, съвременен цирк и реге. На сцените на фестивала ще се качат над 30 изпълнители – ще има много музикални концерти, съвременен циркови представления, издигане с балон, огнено шоу, астро парти (наблюдение на звездното небе с телескопи), изложби, работилници за жонглиране, обръч, пеене, детска програма, вкусен сладолед и коктейли.

Фестивалът ще се проведе под мотото „Пълен цирк“.

 

Програма на фестивала:

В петък, 14 юли, от 18:00 ч. посетителите на „Топло фест“ ще могат да се включат в хандпен уъркшоп, концерт, огнено шоу и съвременен цирк от Чили на бар-терасата в „Топлоцентрала“. От 22:00 ч. в зала 1 на регионалния център за съвременни изкуства започва концертът на MAZE HUNTERS, след тях на сцената се качват ОСТАВА, а край на парти вечерта ще сложи DJ Светльо. Междувременно в зала 2 на „Топлоцентрала“ ще има два циркови спектакъла, а на терасата ще ориентираме в звездното небе и след полунощ ще наблюдаваме Сатурн с телескоп.

В събота, 15 юли, програмата на „Топло фест“ „Пълен цирк“ започва преди обед с циркова работилница за деца и възрастни, игри за доверие, музикални работилници и много други. През деня посетителите ще могат да гледат още няколко циркови спектакъла, музикални пърформанси в различни стилове от международни и
български артисти, късометражно кино, а гвоздеят на вечерта ще бъде гигът на ЖЛЪЧ / ГРИГОВОР / ГЕНА в зала 1 на „Топлоцентрала“. Преди тях, публиката ще подгреят TROMBOBBY Х С-МО.

Неделя, 16 юли, ще бъде посветена на цирка и реге музиката. През деня ще има няколко циркови спектакъла и уъркшопове. От 15:00 ч. на терасата започва реге музикалният ден с богата програма от различни диджеи и изпълнители от няколко държави. Вечерта в зала 1 на „Топлоцентрала“ фестивалът ще завърши с големите партита на Junior Morgan (Jamaica), Kiko Bun (UK) и Zionlionz Selectaz (BG).

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *